TURAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1044 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Turan. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 12:27 er was volgensmij wel een klein probleempje met de tijden die in de app staan omdat er eerst stond dat ze er bijna waren, toen veranderde het opeens naar 30 minuten maar was het er alsnog heel snel. bezorger was trouwens echt heel aardig.
18 mei 2024 om 8:10 Mixed grill was super veel vlees en smaakte echt goed
15 mei 2024 om 19:29 Mięso gumowe, pizza turecka spieczona, zawinięta tak, że wszystko wypadało.
12 mei 2024 om 19:54 Eten was goed. Krijg melding van eten word gebracht om 18.11 en komen dan pas om 18.50 opdagen
20 apr 2024 om 21:20 Eten was ok, ik baal als ik 19.15u bevestigd krijg maar dan pas om 19.45 er zijn dat is 80min na bestellen. Jammer. Maar ik bestel voorlopig ergens anders.
30 mrt 2024 om 8:42 Slechtste eten wat ik ooit heb gegeten
25 feb 2024 om 20:50 Aangegeven levertijd was uiteindelijk 3 kwartier later
25 feb 2024 om 10:32 Eten is goed van kwaliteit. Helaas duurt de bezorging soms erg lang.
11 feb 2024 om 21:24 prima! Erg lekker zoals altijd!! Had zelf een fout gemaakt in de bestelling, even er achteraan gebeld en perfect opgelost
24 jan 2024 om 23:23 Grote kapsalon was prima op smaak, in verhouding alleen wel erg veel sla&ui bovenop.. Bezorging viel alleen wel zwaar tegen.. Ruim 3 kwartier later dan aangegeven. Inmiddels wel gewend dat ze altijd later bezorgen, maar niet zoveel later..
22 jan 2024 om 22:20 Was lekker!
21 jan 2024 om 22:34 Bezorging is een drama. Laatste keer dat we besteld hebben